VERDENS FØRSTE ALTDEKKENDE ANATOMIPLAKAT

Designet for alle som studerer menneskets anatomi

En litt spesiell anatomiplakat

Etter 3 år er eAnatomi stolte over å kunne introdusere den splitter nye anatomiplakaten, EA1, til verden! EA1-plakaten er unik sammenlignet med alle andre anatomiplakater. Den dekker knokler, muskler og leddbånd i en genial og didaktisk gruppert mote. Denne plakaten kompromissløs for både profesjonelle og studenter, da den har alle relevante detaljer, og er kvalitetssikret av flere fageksperter. Den passer perfekt over skrivebordet, i venterommet på klinikken, i gangene på ditt utdanningsinstitutt eller hjemme i stua!

Over alt annet gir denne plakaten en helt ny og moderne fremstilling av mennesket, et overblikk uten like.

Språk

Den første versjonen av plakaten er dansk-latinsk. Vi har nå laget en fullstendig norsk-latinsk versjon og en engelsk versjon skrevet på engelsk og anglo-latin. eAnatomi har flere kommende språkversjoner under utvikling, deriblant svensk-latin og tysk-latin.

Bruk og innhold

Den beste måten å beskrive EA1-plakaten på er som et atlas av den menneskelige anatomien i full oversikt. Den kan brukes til å studere eller forfriske anatomien til bevegelsesapparatet, eller som det kunstverket det er på veggen hjemme. Under plakatutviklingen prioriterte vi oversikt, logisk gruppering og bruk av latin i kombinasjon med lokale trivielle navn. 

Plakatinnhold:
  • Skjelettmuskulaturens hovedgrupper 
  • Musklenes opprinnelser og fester
  • Knoklenes landemerker, leddknoker og prosesser
  • Kroppens viktigste ledd og leddbånd
EA1 har vært et prosjekt under utvikling over mange år, i samarbeid med medisinstudenter, medisinske kunstnere og fremtredende spesialister hos eAnatomi.

Anbefalinger

Plakaten har blitt gjennomgått og anbefalt av Jørgen Olsen, professor ved Københavns Universitet og administrator for medisinstudiets kurs i hodet, halsen, muskelskjelettet og det perifere nervesystemet. 

"Denne plakaten er både estetisk og vakker, og samtidig veldig lett å fordype seg med alle detaljer om muskler, bein og ledd." 
-Anna, fysioterapistudent

Har du spørsmål eller kommentarer til EA1-plakaten, er du velkommen til å kontakte oss. Vi setter stor pris på et godt samarbeid med våre kunder!

Nærbilde av plakaten


Opphavsrettslig beskyttet av eAnatomi, alle rettigheter forbeholdt.

Begrensninger og tanker bak vår pedagogiske tilnærming til plakaten er skrevet i et innledende forordsbrev som følger med plakaten. Forordet kan fås på PDF her blant plakatens produktbeskrivelse på nettsiden vår.

Plakatstørrelse 70x100 horisontal layout, trykt på tung 250 gr. Silkepapir, godt egnet for innramming.
Nåværende språkversjon: dansk-latin, svensk-latin, norsk-latin, engelsk-anglolatin

eAnatomi, www.eanatomi.no, info@eanatomi.no, telefon +45 2991 9911

Kommentarer

Populære innlegg