LEVERANDØRER OG FABRIKANTER


Egen import

eAnatomi har siden firmaets oppstart i 2004 primært solgt anatomiske modeller, plakater og skjeletter. Av samme årsak har vi i dag et eget design og en egen produksjon av skjeletter i naturlig størrelse og halv størrelse, såkaldte "miniskjeletter". Disse skjelettene, som flere av våre salgsvarer, fremstiller og importerer vi i eAnatomi sitt navn, slik at det blir lettest mulig for våre kunder å finne de beste varene til best mulig priser. Dette vareutvalget arbeider vi løpende med å utvikle, hvor målet er å optimere alle produktkategoriene med minst én modell fra egen import. Eksempelvis er vi stolte over våres EA1 plakat, som vi selv har designet. Den norskspråklige versjonen kan kjøpes på eAnatomi sin norske hjemmeside!

Somso Modeller - sjefen over alle sjefer

Somso Modeller betraktes av profesjonelle verden over som sjefen over anatomiske modeller. Velger du Somsos produkter, garanteres du markedets høyeste kvalitet. eAnatomi er en stor støttespiller for Somso, og vi sender gledelig ut produktkataloger til interesserte. Vi tilføyer modeller løpende til vår hjemmeside, eanatomi.no,  men finner du ikke det du leter etter så er du velkommen til å kontakte oss. Vi leverer alle modeller som Somso har fremstilt! Se en av Somosos hjerte-lunge bordmodeller her.

3B Scientific


3B Scientific er et moderne produksjonsselskap som leverer anatomiske modeller, plakater, og utstyr til en lang rekke behandlingsformer, deriblant akupunktur og fysioterapi. Prisnivået er attraktivt og kvaliteten god. Det er 3B Scientifics moderne produksjonsmetoder som gør det mulig å levere gode modeller til gode priser. 
eAnatomi har samarbeidet med 3B siden firmaets begynnelse og vi har en nær dialog omkring nyutvikling av produkter. eAnatomi har mottatt det offisielle sejl som det eneste selskapet i Norden til at være 'offisiell distributør og forhandler', på grunn av vårt gode samarbejd med 3B Scientific. Se en av 3B's skjelettmodeller her.


Rüdiger Anatomie


Rüdiger Anatomie er et mindre tysk produksjonsfirma som fremstiller skjelettmodeller, kraniemodeller og anatomiske plakater. Selskapet selger unike skjeletter med små anatomiske detaljer som f.eks. visning av en unormalt posisjonert visdomstann, et skjevt haleben, mv. På denne måten er Rüdiger Anatomie eksepsjonelle sammenlignet med andre skjelettprodusenter. Fabrikken produserer alt i egne lokaler, og 'håndarbeid' kjennetegner deres produkter. Mange av de anatomiske plakatene har en unik stil, som gjør plakatene unike for markedet. 
Rüdiger Anatomie var eAnatomi sin første leverandør, helt tilbake til 2004, hvor eAnatomi startet med salg av anatomiske modeller og plakater. Laerdal


Et selskap med nordiske røtter, som leverer førstehjelpsdukker og andre simulatorer til legeutdannelser. eAnatomi har levert dukker og simulatorer fra Laerdal i mange år, og distribuerer de velkjente "Little Anne dukker" og "Kellydukker" ut til undervisere og skoler over hele Norden. Se Laerdals familiepakke her.


Andre produsenter


eAnatomi har i løpet av sin levetid vært i kontakt med mange forskjellige leverandører av ulike størrelser. Vi kjenner alle som produserer anatomiske varer. Ikke alle varer blir vist på vår hjemmeside, da vi veldig nøye velger ut de produktene vi anbefaler sterkest. 
Er det en vare du ikke kan finne på vår hjemmeside, er det stor sannsynlighet for at vi fortsatt kan skaffe den uten problemer. 

Kontakt oss gjerne hvis du har noen spørsmål - vi er alltid glade for at høre fra dig!

Kommentarer

Populære innlegg