BAK BLOGGEN

eAnatomi er en virksomhet som utvikler og selger anatomisk undervisningsmateriell. Besøk oss på våres hjemmeside www.eanatomi.no.

Om bloggen
Ønsket med denne bloggen er å gi våre nåværende og kommende kunder et innblikk i eAnatomi sin visjon og bakgrunn. Her kan du lese om prosessen rundt å finne nye produkter, og undersøkelsen av hvilke produkter som fungerer best hos forbrukerne. Vi bruker bloggen til å oppdatere våre kunder på prosjekter vi jobber med. En viktig del av eAnatomis brand, er å holde en konstant utvikling og progresjon for våre produkter, ved å bruke kunders direkte tilbakemeldinger.

Husk å klikke ‘abonner’ øverst på siden, slik at du kan bli varslet når nye innlegg legges ut!

Faglig ekspertise gir trygghet
eAnatomi er en av Danmarks ledende leverandører av anatomiske modeller og plakater til undervisningsformål i hele Norden. Vi har et velutdannet personale med en høy faglig spesialisering, som sikrer profesjonelle og sikre leveranser. Hos oss får du den riktige anatomiske løsningen, tilpasset ditt behov og ditt budsjett.
 
I 2015 mottok eAnatomi det offisielle «Distributør Seil» fra den verdensomspennende produsenten 3B Scientific, som hvert år anerkjenner den høyeste omsetningen av 3B Scientific-produkter. Vi streber etter å ha et bredt, spennende og kontinuerlig sortiment av undervisningsmateriale fra hele verden!


Personlig kunderådgivning
Mange års erfaring, kombinert med faglig kompetanse, gjør at vi kan tilby best mulig service til våre kunder. Vi gir profesjonell kunderådgivning alle hverdager, uansett om du en studerende på utkikk etter en plakat, eller et universitetet som vil fylle et anatomilokale med utstyr. Vi gir veiledning og produktanbefalinger over telefon, e-post eller LiveChat.


Kontakt oss på
TLF.: +45 29919911
E-post: info@eanatomi.dk e-post
LiveChat på våres hjemmeside ( www.eanatomi.no)
 
Godt å vite

eAnatomi selger alle produkter via nettet, og vi driver derfor ingen fysisk butikk. Du finner alle produktene på hjemmesiden vår! Vi har til gjengjeld et flertall av lagervarer som oppbevares og utsendes direkte fra lageret vårt i Glostrup. Noen varer bestiller vi først fra de respektive produsentene etter behov, som deretter utsendes til kunden. Leveringstiden for lagervarer er 1-2 dager innenlands, og 2-6 dager utenlands.
 
Takk for din interesse, og velkommen til eAnatomi!
 
Christian Birksø, InnehaverKommentarer

Populære innlegg